5 Eylül 2016 Pazartesi

Kırmızı,Kahve ve Yesil Parke Modelleri

Çağdaş dekorasyon trendlerinin yükselen değeri haline gelen renkli parke modelleri, ev ve işlerinin tasarımını profesyonel dokunuşlarla yenilemek isteyenlerin yeni favorisi. Sıradanlıktan sıyrılarak mekanın boyut kazanmasını sağlayan kahve,kırmızı,yeşil parkeler laminant ve lamine ürün seçeneğine de sahip olduğundan özellikle zemin döşemeleri için bütçe oluşturmakta zorlananlar için en uygun çözümdür. Daha prestijli mekanlar yaratmak isteyenler için doğal ahşap malzemeden üretilen masif parkelerin siyah renkli modelleri de bulunduğundan, siyah parkelerin her bütçeye uygun seçenekler sunabildiği söylenebilir. Evlerde olduğu gibi otel ve restoranlar için de oldukça farklı ve şık bir tercih olan siyah parkeler, mekan atmosferinin kimlik kazanmasını sağlayacaktır.
Renkli parke modellerinin kullanıldığı mekanlarda bulunan diğer görsellerin sıcak renklere sahip olması önemlidir. Tamamen siyah ve koyu tonların hakim olduğu bir mekanın atmosferi kasvetli ve düşük enerjili olacağından, mobilya ve aksesuarlarda açık tonlar ve sıcak renkler tercih edilmelidir. Lamine parke seçenekleri ile oldukça makul fiyatlara zemin döşemelerinin siyahın asaletine bürünmesini sağlayabilirsiniz. Ev dekorasyonunda zemin döşemesi olarak uzun süre ön yargı ile yaklaşılan siyah parkeler, daha modern bir çizgi kazanan dekorasyon trendlerinin etkisi ile her geçen gün daha fazla insan tarafından tercih edilir hale geldi.
Yesil Kırmızı renk bir zemin her şeyden önce mekanın gösterişli bir atmosfere sahip olması anlamına gelir. Oldukça iddialı bir tercih olan siyah parke modelleri ile ev ve iş yerlerinin sıra dışı bir şıklık kazanması sağlanır. Zemin dekorasyonunda en iddialı ürünler arasında yer alan siyah parkelerin kaplandığı mekanların geri kalan öğelerinin de bu iddiayı yansıtacak şekilde döşenmesi gerekir. Siyah parkeler ayrıca aydınlatma sorunu yaşanan mekanlar için de hayat kurtarıcı olabilme özelliğine sahiptir. Bakı ya da pencereler sebebiyle doğal ışıktan yeteri kadar yararlanamayan mekanlarda ışığın objelerden çok zeminden yansımasını sağlayacak olan siyah parkeler, ortamın daha ferah ve yüksek enerjili görünmesine yardımcı olacaktır. Siyah parke modellerinin döşendiği mekanlarda duvar renginin her zaman açık renklerden yana seçilmesi gerekir ki, mekan daha aydınlık bir atmosfere sahip olsun.
Klasik ya da çağdaş stil fark etmeden tüm konseptler ile başarılı bir uyum yakalayabilecek olan siyah parke modelleri, renkli yastıklar ve parlak unsurların hakim olduğu aksesuarlar ile daha da görkemli mekanlar oluşmasını sağlayacaktır. Canlı renklerin hakim olduğu tabloların kullanılmasıyla da siyah parkelerin yarattığı etkinin arttırılması mümkün. Monotonluktan sıkılanların hayatına farklı bir estetik görsellik sağlayacak olan siyah parkeler, sıradan tasarımlardan sıkılanlar için köklü ve keyifli bir değişim olacaktır.












GNS PARKE